Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου: Ο πρώτος χορός τους ως νεόνυμφοι -...

Κώστας Καραφώτης – Κάτια Μάνου: Ο πρώτος χορός τους ως νεόνυμφοι – Δείτε το βίντεο

Στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε μετά τον γάμο τους

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου την Κάτια-Νανά Μάνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης στο Κολωνάκι.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι σε κέντρο δεξιώσεων, με τους νεόνυμφους να χορεύουν τον πρώτο τους χορό, ως παντρεμένοι. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, ανάρτησαν βίντεο και φωτογραφίες από την εκκλησία και το γαμήλιο πάρτι. Μεταξύ αυτών και η Ζωή Παπαδοπούλου, συνάδελφος του Κώστα Καραφώτη, η οποία κατέγραψε τη στιγμή, με τον τραγουδιστή να κρατάει στην αγκαλιά του την Κάτια Μάνου και να χορεύουν χαμογελαστοί.

Με καλεσμένους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και η ευτυχία καθρεπτιζόταν στα πρόσωπά τους, τόσο μέσα στην εκκλησία, όσο και μετά το τέλος του μυστηρίου, οπότε και ο φακός απαθανάτισε του νεόνυμφους σε τρυφερά ενσταντανέ.


karafotis-gamos__5_
karafotis-gamos__6_
karafotis-gamos__4_
karafotis-gamos__3_
karafotis-gamos__2_


karafotis-gamos__1_



Η νύφη εντυπωσιακή φορώντας δαντέλα, ενώ από το μυστήριο δεν έλειψε πλήθος διασήμων.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο πατέρας της τη συνοδεύει στην εκκλησία όπως και η στιγμή κατά την οποία η νύφη βγαίνει από ένα λευκό τζιπ. 

gamos-karafoti__11_
gamos-karafoti__10_
gamos-karafoti__1_
gamos-karafoti__9_
gamos-karafoti__7_
gamos-karafoti__4_



Ανάμεσα στους καλεσμένους και η τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα όπως και η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη.

gamos-karafoti__5_
gamos-karafoti__8_



Ποια είναι η Κάτια Μάνου
Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, η οποία δεν έχει σχέση με τα «φώτα» της δημοσιότητας, κρατούσαν χαμηλό προφίλ καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε το 2022.

katiamanou32


Η Κάτια Μάνου ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Κάνει μαθήματα pilates σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, ενώ διατηρεί και δική της σχολή χορού, στα Τρίκαλα, όπως μοιράζεται στις βιογραφικές της πληροφορίες στο Instagram. Το προφίλ της στην πλατφόρμα, είναι δημόσιο και έχει αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από την καθημερινότητά της ως γυμνάστρια και χορεύτρια, όσο και από άλλες δραστηριότητες με τις οποίες περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ