Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜπέος: Έκανε μπάνιο στις Αλυκές - «Οι περιβαλλοντολόγοι του κ@λου να μην...

Μπέος: Έκανε μπάνιο στις Αλυκές – «Οι περιβαλλοντολόγοι του κ@λου να μην δυσφημούν τον Βόλο»

Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν, είπε ο δήμαρχος Βόλου

Την αποκατάσταση της παραλίας στις Αλυκές Βόλου μετά την κακοκαιρία Daniel επιθεώρησε ο Αχιλλέας Μπέος κάνοντας βουτιές μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στο σημείο μαζί με δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα εμφανίστηκε με μαγιό, ρίχνοντας και μια βουτιά για να αποδείξει ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι μια επίσκεψη για την αποκατάσταση της παραλίας από άκρη σε άκρη μετά την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου. Θα παραδώσουν την παραλία πεντακάθαρη. Και με την ευκαιρία αυτή είπα να κάνω ένα μπάνιο συμβολικά. Για να κλείσω τα στόματα σε αυτούς που δυσφημούν την πόλη. Ο Βόλος δεν είναι υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου, είναι θέμα όλων μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που μισούν τη πόλη. Θεωρούν ότι κάνουν κακό σε εμένα, αλλά δεν το κάνουν.

Ήρθα εδώ να δώσω το παράδειγμα να κάνω μπάνιο για να έρθει και ο κόσμος. Δεν κάνω μπάνιο έτσι αυθαίρετα, μετά τις επίσημες μετρήσεις από το Χημείο του Κράτους τόσο με εντολή του Δήμου Βόλου, όσο και από άλλο εργαστήριο που επιστράτευσε η Περιφέρεια. Ως εκ τούτου αυτοί οι περίεργοι τύπου που εγώ του ονομάζω ”περιβαλλοντολόγους του κώλου” που πάνε και παίρνουν δείγματα από την τουαλέτα του σπιτιού τους, να σταματήσουν να δυσφημούν την πόλη και τους κατοίκους. Αν θέλουν να συμμετέχουν και αυτοί στη διαφήμιση του Βόλου που έχουμε ανάγκη. Οι παραλίες είναι πεντακάθαρες και εγώ με τους συνεργάτες μου έκανα πρώτος μπάνιο εδώ. Όπως βλέπετε υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά δηλώνουμε παρών για τις ανάγκες των πολιτών».

Στην ανάρτησή του, ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει: «Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ