Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΙωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος - Η ανάρτηση από το...

Ιωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος – Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Λίγο καιρό μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη της – Τα βίντεο που ανάρτησε

Η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε αναρτήσεις από τη ρουτίνα της, την Τρίτη 9 Απριλίου όπως συνηθίζει, και το πρωί της επομένης εξήγησε τον λόγο.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram προφίλ της, ένα story το οποίο τη δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Στην ανάρτησή της, κάνει το σήμα της νίκης με το ένα της χέρι και μέσα σε ένα εικονίδιο από σύννεφο, γράφει: «Συμπεθέρες μου μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story» απευθυνόμενη στους ακολούθους της.

Παρά το γεγονός ότι έκανε την ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η instagrammer αρχικά, δεν εξήγησε στους followers της, τι συνέβη με την υγεία της. Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα stories, στα οποία αποκάλυψε ότι υπεβλήθη στην πλαστική επέμβαση στήθους, που είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι ήθελε να κάνει.

Με ένα βίντεο, η instagrammer εξήγησε γιατί έκανε την επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό».

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τότε ότι έκανε το χειρουργείο, με ένα σύντομο κλιπ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο βίντεο, η ίδια φαινόταν να βρίσκεται στο κρεβάτι της κλινικής όπου έκανε την επέμβαση, με γάζες στην περιοχή στη μύτης της.

Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, έγραψε στους ακολούθους της: «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα».

Σε άλλη ανάρτηση, πιο μετά, εμφανίστηκε με μώλωπες και πρησμένα μάτια και είπε στους followers της, ότι κατά την επέμβαση, της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που εκείνη θέλει. Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είχε πει: «Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ