Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕλένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου, είμαι...

Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου, είμαι πολύ υπερήφανη»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού της αφιέρωσε το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ έστειλε κι ένα φιλί στις κερκίδες, όπου καθόταν η σύντροφός του – Δείτε βίντεο

Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο γήπεδο με τη συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Ο σύντροφός της, Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό μάλιστα, γνωρίζοντας ότι βρίσκονται στο γήπεδο, φρόντισε να αφιερώσει ένα γκολ του στην αγαπημένη του.

Φυσικά, το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο στην εκπομπή «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να την «πειράζει» για τη βραχνιασμένη της φωνή.

«Η καινούρια σου σχέση σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο, που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, τη ρώτησε: «Πού έστειλε το φιλί, όταν έβαλε το γκολ του;», με εκείνη να του απαντά: «Μάντεψε».

«Συγγνώμη ρε Ελένη, σου αφιερώνει τα γκολ του;», της είπε στη συνέχεια, ενώ η Ελένη Βουλγαράκη τότε, πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

«Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου. Είμαι πολύ υπερήφανη, τον θαυμάζω πολύ», είπε κλείνοντας το θέμα η δημοσιογράφος.

7300_FOTIS_IOANIDIS_ELENI_VOYLGARAKI_422024
Το ζευγάρι σε πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Βουλγαράκη δηλώνει δημόσια τον θαυμασμό της για τον σύντροφό της. Πάλι στην εκπομπή «Πρωινό» και με αφορμή μία πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού πριν μερικές εβδομάδες, είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής».

Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες και η σχέση τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Στις αρχές του Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που επιβεβαίωσε το ειδύλλιο ανάμεσά τους, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.

Ο στενός κύκλος του ζευγαριού και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν από την πρώτη στιγμή για τη σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Ο επιθετικός των πρασίνων δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης, με την οποία έχουν πολλά κοινά.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ