Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤζάνε: Καρέ-καρέ η στιγμή που τον ανασύρουν από γκρεμό σε ερημωμένη πόλη...

Τζάνε: Καρέ-καρέ η στιγμή που τον ανασύρουν από γκρεμό σε ερημωμένη πόλη της Ιταλίας

Έμεινε για ώρες σε χαράδρα, καθώς το σημείο που βρέθηκε η σορός του ήταν ιδιαίτερα δύσβατο – Η παρέα είχε ταξιδέψει σε πόλη που ερήμωσε μετά από σεισμό το ’70

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι στην Ιταλία για τον Έλληνα TikToker Tzane.

Ο 23χρονος TikToker, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα γλίστρησε σε έναν δύσβατο γκρεμό κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας με την παρέα άλλων τριών ατόμων της ίδιας ηλικίας. Η πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε από τους Καραμπινιέρους, έφτασε στο σημείο και αναζήτησε τον νεαρό κατά μήκος της πλαγιάς. Τον εντόπισαν, τον έφτασαν αλλά όταν έγινε αυτό ήταν ήδη νεκρός.

Η ιταλική Πυροσβεστική ανάρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η στιγμή της ανάσυρσης της σορού του.

Αρκετές ώρες αργότερα, αφού εκτιμήθηκε η μεγάλη δυσκολία ανάβασης του γκρεμού, κατόπιν αιτήματος του επιχειρησιακού χώρου του Reggio Calabria, ενεργοποιήθηκε το πτητικό τμήμα της πυροσβεστικής Lamezia Terme και στάλθηκε ελικόπτερο για την ανάσυρση του πτώματος με φορείο.

Η σορός του νεαρού άνδρα, που ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο λιμάνι Saline Joniche, στο δήμο Montebello Jonico, και ανατέθηκε στις τοπικές αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Η παρέα των δημιουργών περιεχομένου ταξίδεψε στην ιταλική πόλη Roghudi της Καλαβρίας που εγκαταλείφθηκε από πολλούς κατοίκους της στους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε πλήρως το 1971 όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Τα ταξίδια για τα βίντεο

Η παρέα έκανε συχνά ταξίδια για βίντεο σε TikTok και YouTube και το χαρακτηριστικό που έκαναν ήταν ότι έμπαιναν σε ακραίες καταστάσεις και challenges. Σε ένα από τα βίντεό τους εξερευνούσαν το Σανατόριο Πάρνηθας, ενώ κάποιος άλλος από την παρέα έκανε την απόσταση Κατερίνης – Θεσσαλονίκης με τα πόδια φορώντας 20 κιλά γιλέκο.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Tzane φαίνεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πλήρως, να βρισκόταν στην περιοχή για να εξερευνήσει εγκαταλελειμμένο χωριό και να έπεσε από βεράντα χωρίς κάγκελα, χάνοντας τη ζωή του.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ