Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ 2χρονος Άγγελος παλεύει με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο και χρειάζεται τη...

Ο 2χρονος Άγγελος παλεύει με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Άγγελου, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παλεύει για την ζωή του καθώς πάσχει από οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία και υποτροπιάζει συνέχεια…

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Άγγελου, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παλεύει για την ζωή του καθώς πάσχει από οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία και υποτροπιάζει συνέχεια…

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Άγγελου, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παλεύει για την ζωή του, καθώς πάσχει από οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία, η οποία υποτροπιάζει όλη την ώρα…

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γνωστή οργάνωση «Παιδική Χαρά», η οικογένεια ψάχνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία προκειμένου να σώσει το παιδί της ακόμη και στο εξωτερικό, ωστόσο για να νοσηλευτεί εκεί τα έξοδα είναι υπέρογκα !

Η μητέρα του Άγγελου, ζητά μέσω του σωματείου να ακουστεί η έκκληση τους και να δώσουμε μια ευκαιρία στο παιδάκι της να ζήσει:

«Ο γιος μου πολεμάει τόσο δυνατά , τόσο άνισα μόλις 2 χρόνων μωράκι με τον καρκίνο. Θεραπείες, υποτροπή και ξανά υποτροπή. Τα περιθώρια στενά. Και εδώ πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Τα έξοδα μας έχουν λυγίσει . Εγώ από τα Χριστούγεννα είμαι μονίμως πλάι του στο νοσοκομείο και ο σύζυγος μου σπίτι με τα αδερφάκια του τα οποία τον ζητάνε και τους λείπει πολύ ! Ψάχνουμε για το παιδί μας την καλύτερη δυνατή θεραπεία , ακόμη και στο εξωτερικό αλλά δεν έχουμε τα χρήματα . Γι’ αυτό και ζητάμε την βοήθεια σας ! Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δώσει άλλη μια μάχη!

Ας του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει!!! Δεν μας είναι εύκολο αυτό που κάνουμε…

Είναι όμως το μωρό μας και θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ! Σας ευχαριστούμε…»

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Όμως όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε ! Η βοήθεια μας … η ζωή του !

Ας βοηθήσουμε όλοι, λοιπόν, προκειμένου ο μικρός Άγγελος να χαμογελάσει ξανά και να γυρίσει σπίτι στα αδερφάκια του που τον περιμένουν !!!

Δείτε στην ανάρτηση της Παιδικής Χαράς για το πως μπορείτε να βοηθήσετε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ