Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔέσποινα Νικολαΐδου: Πέθανε η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Δέσποινα Νικολαΐδου: Πέθανε η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή ως «Ρούλα» στην ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», καθώς και από την «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», όπου ενσάρκωνε την «Μαίρη»

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε η Δέσποινα Νικολαΐδου, η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η Δέσποινα Νικολαΐδου έγινε ιδιαίτερα γνωστή ως «Ρούλα» στην ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», καθώς και από τις συμμετοχές τις στην «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», όπου ενσάρκωνε την «Μαίρη», αλλά και ως «Κλάρα» στο «η γυνή να φοβείται τον άνδρα». Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω των social media ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Σύζυγός της ήταν ο Γιώργος Μούτσιος.

«Ακομα ενα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών.. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλικης Βουγιουκλάκη πολυτάλαντη Δεσποινα Νικολαιδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιωργου Μουτσιου δεν είναι πια κοντά μας.. μέσα από τόσους ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! στον Χολαργο 12.30 το Σάββατο ή εξοδιος ακολουθία.. Καλό ταξίδι από όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ