Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤο παιχνίδι της μοίρας: Το τραγικό τέλος του υπερτυχερού της Καρδίτσας που...

Το παιχνίδι της μοίρας: Το τραγικό τέλος του υπερτυχερού της Καρδίτσας που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

Η μοίρα του επεφύλασσε μεγάλη τύχη με τη νίκη των εκατομμυρίων όμως και ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αργότερα.

Η ιστορία του Στέφανου

Συγκεκριμένα ήταν το 2006 όταν ο άνδρας από την Καρδίτσα κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου, κερδίζοντας περίπου 2.000.000 ευρώ. Το ακριβές χρηματικό ποσό που μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του ήταν σχεδόν 1.200.000 ευρώ.Ο Στέφανος Τσιλιμίγκας κατάφερε με τα χρήματα που απέκτησε, να εκπληρώσει, ένα παιδικό όνειρό του, να κάνει δικό του ένα σπορ αυτοκίνητο, ένα διθέσιο Honda.

Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε και τους γύρω του. Συγκεκριμένα φρόντισε να ενημερωθεί για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο λαχειοπώλης και τον βοήθησε να αποπληρώσει τα σημαντικά χρέη του και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.Παράλληλα στήριξε την ίδια την μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και την οικογένειά του. Ό ίδιος ήταν αποφασισμένος ότι στα 32 του χρόνια (όταν και κέρδισε το λαχείο) δεν θα άλλαζε ούτε συνήθειες, ούτε χαρακτήρα, ούτε καν δουλειά! Αν και εκατομμυριούχος, συνήθιζε να πηγαίνει μαζί με τον πατέρα του στα χωράφια και στην καλλιέργεια βαμβακιού!

Ωστόσο οκτώ χρόνια αργότερα, ο 40χρονος όντας με το σπορ αυτοκίνητό του, πέντε χιλιόμετρα έξω από το χωριό, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού το οποίο κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, βυθίζοντας σε απόλυτη θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ