Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤα Διεθνή Φαρμακεία των Γάλλων στην Κοινότητα Μέλισσας

Τα Διεθνή Φαρμακεία των Γάλλων στην Κοινότητα Μέλισσας

Δράση αγάπης και προσφοράς

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη υποδεχτήκαμε και φέτος τους Γάλλους φαρμακοποιούς στην κοινότητα μας. Μια δράση αγάπης και προσφοράς που λαμβάνει χώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Με πολλή χαρά δεχθήκαμε την ευγενική προσφορά του αναλώσιμου ιατρικού υλικού πρώτης βοήθειας και πραγματικά νιώθω χαρά, ευγνωμοσύνη και ανακούφιση όταν μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάποιες ανάγκες υγείας των συνανθρώπων μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα απλά.

Το υλικό αυτό περιλαμβάνει γάζες, επιθέματα για τραυματισμό και κάψιμο, αντισηπτικά, φυσιολογικό ορό, αμαξίδια αναπηρίας, δεκανίκια και άλλα.

Όλα αυτά είναι στη διάθεση των κατοίκων της κοινότητας Μέλισσας, καθώς και άλλων συνανθρώπων μας από την  ευρύτερη περιοχή, όπως άλλωστε τα προσφέραμε και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος!

Ευχαριστώ θερμά τους Γάλλους επιστήμονες για την σπουδαία προσφορά τους και την εμπιστοσύνη τους στην κοινότητά μας και σε εμένα προσωπικά!

Η πράξη τους ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συνανθρώπους μας που μπορούν να προσφέρουν, έστω και ένα απλό Depon, διότι κάποιοι δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε και αυτό.

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου

Πρόεδρος Τ.Κ. Μέλισσας Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ