Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ Παπανικολάου)

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ Παπανικολάου)

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας,μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίαςκαι του Κέντρου Κοινότητας,σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) την Τρίτη22Απριλίου,σεγυναίκες του Δήμουμας που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.
Ευχαριστούμε θερμά τις Μαίες κα.Μυλωνά Νίκη και κα.Φωτεινοπούλου Ελένη για την υλοποίηση της δράσης και την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίαςκαι την Διευθύντρια κα. Στασινοπούλου Αιμιλία. Παρούσα στη δράση ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Αθήνα Ηλιοπούλου. Επίσης,στη δράση συμμετείχε το Κέντρο Κοινότητας και η Κοινωνιολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίαςκα. Τσάτσου Ελένη.
Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Αθηνά Ηλιοπούλου: «Μέσω της συγκεκριμένης δράσης παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, να υλοποιήσουν εντελώς Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου αλλά και να ενημερωθούν για τη σημασία του γυναικείου προληπτικού ελέγχου. Η πρόληψη οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση και στην έγκαιρη θεραπεία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι εξετάσεις είναι το κλειδί της πρόληψης, είναι ανώδυνες, ακίνδυνες και προσφέρονται δωρεάν για την περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου μας» .
Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πληροφορίες:
Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 101 ή 209
Ραντεβού:
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Αθηνά Ηλιοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ