Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΘ.Βασιλόπουλος: «Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και...

Θ.Βασιλόπουλος: «Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτούν νέες εμπειρίες»

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Λύκειο Βαρθολομιού στο πρόγραμμα ERASMUS+

Με απόλυτη επιτυχία υλοποίησε το Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού το πρόγραμμα κινητικότητας μαθητών του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με κυρίαρχα θέματα την έμφυλη βία και ισότητα μέσα από ένα πλέγμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων .
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος συνεχάρη την Δνση , τους μαθητές – μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε εκπαιδευτικά ταξίδια σε Γαλλία και Πορτογαλία.
Ο κ Βασιλόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο επίκαιρο θέμα του προγράμματος για την έμφυλη βία ως κοινωνικό φαινόμενο, την παροχή βοήθειας σε άτομα που δέχονται ή ασκούν βία στην οικογένεια και για τις δράσεις και εφαρμογή μέτρων πολιτικής στον τομέα της ισότητας.
Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δντή του σχολείου κ Νίκο Γκαβάλο και την υπεύθυνη καθηγήτρια Γεσθημανή Σεφεριάδη για την συμβολή τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος και πρόσθεσε: « Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτούν νέες εμπειρίες. Μέσα από όλη αυτή την εκπαιδευτική βιωματική διαδικασία μαθαίνεις πάρα πολλά.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ