Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΈντονο είναι το ενδιαφέρον για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Νέα σύσκεψη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις έγινε στην πρ. Μαθητική Εστία

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, παρουσιάστηκε από τοπικούς συλλόγους, σχολεία αλλά και πολίτες, κατά τη νέα σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.
Ήδη με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, ξεκίνησε η προετοιμασία για το Καρναβάλι Κρεστένων, που για πολλά χρόνια έχει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου, με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων καθώς και εκατοντάδων καρναβαλιστών.
Στη νέα σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων για τη φετινή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στο αποκορύφωμα της Αποκριάς, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη θεματολογία του Καρναβαλιού που θα περιλαμβάνει δρώμενα από τη σύγχρονη κοινωνία σε σχέση με την παλιά εποχή, ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα (αγρότες, ακρίβεια κλπ.), θεοί του Ολύμπου κ.α.
Σημαντική αναμένεται να είναι και φέτος η παρουσία των παιδικών σταθμών, των συλλόγων και σχολείων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς επίσης και ομάδων πολιτών που θα συμμετέχουν με δικά τους άρματα στην καρναβαλική παρέλαση, στο κέντρο των Κρεστένων.
Και φέτος εξάλλου εκ μέρους του δήμου θα δοθούν διάφορα υλικά και αξεσουάρ στους συμμετέχοντες (υφάσματα, σφυρίχτρες, καπελάκια, χαρτοπόλεμος κλπ.), ενώ κατά τη διεξαγωγή του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ