Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος Γαστούνης: Παρουσία πλήθους κόσμου η τελετή εγκαινίων και η κοπή...

ΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος Γαστούνης: Παρουσία πλήθους κόσμου η τελετή εγκαινίων και η κοπή της πίτας

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος» Γαστούνης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια και τη κοπή της βασιλόπιτας.
Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, έδωσε το παρών σε ένα χώρο συνώνυμο της έμπνευσης και της δημιουργίας, που αποτελεί όαση για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, αλλά και ανακούφιση για τις οικογένειές τους.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιο.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, η κα.Κοντούλη Βάντα Αντιδήμαρχος Πηνειού – Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Πολιτικών Ισότητας των φύλων, ο κ. Καλαρίτης Μιχάλης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Μηχανημάτων, ο κ. Καράμπελας Ιωάννης πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαστούνης ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο βουλευτής Ηλείας ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης. Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία και την στήριξή τους τον κ. Ανάστο Αναστόπουλο σύμβουλο ειδικής αγωγής, τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Πύργου Γιάννη Πλεμμένο, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας τον πρόεδρό του κ. Παπανικολόπουλο Γιώργο και τον ταμία Γιάννη Πετρόπουλο, την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, που στέκονται πάντα αρωγοί στο έργο των δομών του «Ηλίανθου».
Η ομάδα των «ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ» ευχαριστεί ολόψυχα όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή και τους γέμισαν χαρά με τις ευχές και τα χαμόγελά τους. Η ομάδα μας αισιοδοξεί για το μέλλον, να είναι ελπιδοφόρο, γεμάτο υγεία και χαρά για τους φίλους και συνεργάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ