Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑποχαιρετιστήρια Επιστολή Αρχιπυράρχου Βασιλείου Σολδάτου

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Αρχιπυράρχου Βασιλείου Σολδάτου

Αναλαμβάνει Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας

Αποχαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε ο μέχρι πρότινος διοικητή της ΔΙΠΥΝ Ηλείας Βασίλης Σολδάτος. Ειδικότερα στην επιστολή του επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Με την από 22.01.2024 Απόφαση κ. Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, μετατίθεμαι στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, ως Διοικητής αυτής, ύστερα από ένα (1) χρόνο θητείας μου στην ΔΙ.ΓΙΥ.Ν. Ηλείας.
Αισθάνομαι την ανάγκη επί της αποχωρήσεως μου, από τα καθήκοντα του Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηλείας, να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στους υπηρεσιακούς παράγοντες όλων των Αρχών και Φορέων που συνεργάστηκα, στα χρόνια αυτά της θητείας μου στην ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ηλείας, έχοντας αγαστή και κυρίως, παραγωγική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, επ’ ωφέλεια της ασφάλειας των πολιτών της Ηλείας.
Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα Μ.Μ.Ε. του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Δυτικής Ελλάδας, που με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, κάλυψαν δημοσιογραφικά και ανέδειξαν το υπηρεσιακό μας έργο, γινόμενοι αρωγοί στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών της Ηλείας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Π.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή δύναμη, υγεία, ευημερία και ασφάλεια, τόσο στον αντικαταστάτη μου, όπως και σε όλο το προσωπικό των πυροσβεστικών Υπηρεσιών της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ηλείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ