Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτον Δήμο Ήλιδας: Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 η ομάδα γονέων...

Στον Δήμο Ήλιδας: Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 η ομάδα γονέων παιδιών προσχολικής ηλικίας

Οι γονείς που συμμετείχαν σε έναν κύκλο 9δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων (Νοέμβριος 2023- Ιανουάριος 2024) είχαν την δυνατότητα να μοιραστούν ερωτήματα και προβληματισμούς, να αφηγηθούν προσωπικές εμπειρίες,αναζητώντας εναλλακτικούς και θετικούς τρόπους προσέγγισης σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων στο πλαίσιο της οικογένειας.Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί και ένα εργαστήριο για γονείς – παιδιά. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος έχει η Μάσσαλα Κατερίνα, Ψυχολόγος- μέλος της Διεπιστημονικής ομάδας. Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμμετοχή τους αλλά και όσους/ες βοήθησαν και στήριξαν την υλοποίηση της δράσης.
Λόγια των γονιών….
Απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου, ανταποκρίνομαι με περισσότερη κατανόηση, έμαθα να ελέγχω τον θυμό μου, σκέφτομαι διαφορετικά, άρχισα να κατανοώ τις ανάγκες του παιδιού….
Στην ομάδα ένιωσα ανακούφιση, οικεία, περιέργεια, ελεύθερη, ήρεμη, εμπλουτισμένη με ιδέες, ωραία, άνετα, κατανόηση, σεβασμό, αποδοχή, οικειότητα, συγκίνηση, ασφάλεια….
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του Κέντρου στην ιστοσελίδα: www.paremvaseis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ