Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από την Π.Ε. Ηλείας

Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από την Π.Ε. Ηλείας

ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ – THN ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

   Με ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο η Π.Δ.Ε, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των αιμοδοτικών αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

   Η τελευταία – για το 2023 – εθελοντική αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας (που πριν λίγες εβδομάδες παρέλαβε η Π.Ε. Ηλείας), η οποία θα στηθεί στην είσοδο του Διοικητηρίου, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στον Πύργο.

   Για την διοργάνωσή της έχουν συνεργαστεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας, οι γιατροί και νοσηλευτές της οποίας θα διενεργήσουν την αιμοληψία.

  Ο κ.Γιαννόπουλος, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους αιμοδότες, να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και ενόψει Χριστουγέννων να προσφέρουν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας το πιο σημαντικό δώρο ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ