Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Αμπελόκαμπος έστειλε το πιο φωτεινό μήνυμα!

Ο Αμπελόκαμπος έστειλε το πιο φωτεινό μήνυμα!

Δεκάδες φανάρια άναψαν στον Χριστουγεννιάτικο ουρανό

Δεκάδες φανάρια άναψαν στον Χριστουγεννιάτικο ουρανό του Αμπελοκάμπου, δημιουργώντας μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εορτών στο χωριό. Η μικρή πλατεία του χωριού γέμισε κόσμο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας μια φανταχτερή γιορτή που ξεχώρισε για τη ζεστασιά και τη μαγεία της.

Παρά το έντονο κρύο, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν γύρω από μια μικρή φωτιά κοντά στη φάτνη και το δέντρο, ενώ το bazaar με χειροποίητες δημιουργίες του συλλόγου γυναικών Αμπελοκάμπου προσέφερε γούρια, στολίδια, σπιτικά ζυμαρικά και παραδοσιακά γλυκά των εορτών.

Ο Άγιος Βασίλης, οι γυναίκες του συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος του χωριού, κ. Ανδρέας Νικολάκος, υποδέχθηκαν τους παρευρισκόμενους, ενώ ο DJ διασκέδαζε τον κόσμο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα.

Στη συνέχεια, καθώς έφτασαν οι επίσημοι καλεσμένοι, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Νίκος Κοροβέσης και ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, το χωριό τους υποδέχτηκε θερμά και με ενθουσιασμό.

Με πλούσια δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, και με τον Άγιο Βασίλη να χαρίζει χαμόγελα, οι κάτοικοι έστειλαν φανάρια στον ουρανό, δημιουργώντας ένα λαμπερό μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Οι ευχές από τους επισήμους προσκεκλημένους, τον Πρόεδρο του χωριού  κ. Νικολάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κοροβέση, τον νέο Δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο, τον κ. Σάκη Κότσιφα, εκπρόσωπο του Ήλιδα 36καθώς και τον νέο Πρόεδρο του Αστέρα Αμαλιάδας κ. Κώστα Παπαδάκοολοκληρώθηκαν με χορό, ουίσκι για τις χαμηλές θερμοκρασίες και γλυκά, ενώ οι κάτοικοι αναμφίβολα δημιούργησαν αξέχαστες στιγμές για το χωριό τους. Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες προκειμένου να ανακαλύψουν την ομορφιά του Αμπελοκάμπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ