Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπιμελητήριο Ηλείας: Ο  Αντιπρόεδρος  κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης στην 87η  ΔΕΘ και στην...

Επιμελητήριο Ηλείας: Ο  Αντιπρόεδρος  κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης στην 87η  ΔΕΘ και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ

Το Επιμελητήριο Ηλείας είχε, για ακόμη μία χρονιά, δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε φέτος το διάστημα 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Επιμελητηριο συμμετείχε στην 87η ΔΕΘ τόσο με δικό του περίπτερο,  στο οποίο φιλοξενήθηκαν και προβλήθηκαν προϊόντα από τις επιχειρήσεις-μέλη του όσο και με κοινό περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας .

Το Επιμελητηριο Ηλείας εκπροσώπησε ο Ά Αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης , ο οποίος παρευρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης και των περιπτέρων των Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, όταν και υποδέχθηκε πληθώρα επίσημων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων τους κ.κ. Ιωάννη Μασούτη,  Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Παναγιώτη Αγνιάδη, Γραμματέα της ΚΕΕΕ και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και τον κ. Ιορδάνη Τσώτσο, Ά Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρο Επιμελητηρίου Πέλλας.

Από αριστερά διακρίνονται  ο Διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Β. Αποστολόπουλος, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς , ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιωάννης Μασούτης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Δέμπας Μάρκος

Από αριστερά διακρίνονται ο Γραμματέας ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιωάννης Μασούτης, και ο Ά Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ