Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈπεσε η αυλαία της Ανθοκομικής Έκθεσης Πύργου: Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στο...

Έπεσε η αυλαία της Ανθοκομικής Έκθεσης Πύργου: Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στο λόφο του Επαρχείου

*Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την ανθοκομική έκθεση Πύργου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Η αυλαία της Ανθοκομικής έκθεσης Πύργου έπεσε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου. Ο λόφος του Επαρχείου, φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες ανθοπαραγωγούς που είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές με τους γεωπόνους της έκθεσης να είναι στη διάθεσή των επισκεπτών για να λύσουν κάθε απορία τους. Από την Παρασκευή το βράδυ όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανθοκομικής έκθεσης Πύργου, έως και το βράδυ της Κυριακής, όπου «έπεσε η αυλαία» της έκθεση πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει, εκτός από τα εκατοντάδες φυτά τα οποία μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων των επισκεπτών και τις παράλληλες εκδηλώσεις- δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου, η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και τη Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Την Ανθοκομική Έκθεση έκλεισε με σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής και η  πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Έλενα Μπαγιώργου-Κλωνάρη, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσου τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας ότι η πόλη γέμισε λουλούδια, χρώματα και αρώματα αυτό το τριήμερο. Βέβαια η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στις μητέρες και σαφώς δεν έλειψαν οι ευχές… Όσο για τη συνέχεια, ο δήμαρχος Πύργου τόνισε ότι θα υπάρξουν και άλλες πλούσιες εκδηλώσεις σε όλο το δήμο ανοιχτές για τους πολίτες.

Την έκθεση έκλεισα με την παρουσίαση παραδοσιακών χωρών, τα μέλη του Ελεύθερου Κοινωνικού Πολυχώρου Δεξαμενής.

Τίμησαν την μάνα

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση ο Δήμος Πύργου, η Δ.Ε.Π. Α.Ε. Ο.ΤΑ. και η Δημοτική Κοινότητα Πύργου τίμησαν την ημέρα της μητέρας στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης. Το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου στο Επαρχείο σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού «Anastasios Eygenia Ferekidis» μοίρασαν λουλούδια στις μητέρες.
Παράλληλα οι μικροί ποδοσφαιριστές στόλισαν ένα μεγάλο στεφάνι που δημιούργησε η Υπηρεσία Πρασίνου με μία μεγάλη καρδιά στο εσωτερικό, με λουλούδια που προσέφερε η Δ.Ε. Πύργου, εκφράζοντας έτσι την εκτίμηση και τον σεβασμό στον αφανή ήρωας της ίδιας της ζωής, τη μάνα.
Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου 2024 συμπλήρωσε την δράση, δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα παιδάκια να δημιουργήσουν την πιο όμορφη κάρτα για την μαμά τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ


Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336

Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336