Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπόψε η 3η Λευκή στην Ανδραβίδα

Απόψε η 3η Λευκή στην Ανδραβίδα

Την 3η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην αγορά της Ανδραβίδας, μια μεγάλη γιορτή που έχει πλέον γίνει θεσμός για τα εμπορικά καταστήματα και όλη την πόλη, διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά στον κεντρικό δρόμο της αγοράς της Ανδραβίδας γεμάτη εκπλήξεις, χορό , παιδικά event καλή μουσική, δροσιστικά ποτά, πολλά κεράσματα και φυσικά μεγάλες εκπτώσεις!

 Τα καταστήματα της αγοράς της Ανδραβίδας έχουν προετοιμαστεί για την μεγάλη γιορτή της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα «στηρίξτε την τοπική αγορά – ψωνίστε από τα καταστήματα της περιοχής σας- και μάλιστα σε περίοδο εκπτώσεων όπου υπάρχουν πολύ καλές τιμές, προσφορές και ποιοτικά προϊόντα. Τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά ως αργά για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με παράλληλες εκδηλώσεις στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας ( Εθνικής Αντίστασης). Ειδικότερα, στις 8 το βράδυ, η Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα “konstantin” στέλνει για τα παιδιά τον Σπιρτούλη των γνωστών Στρουμφ και τον ταχύτατο Sonic Hedgehog για να φωτογραφηθούν μαζί σας και να σας ψυχαγωγήσουν. Επιπλέον θα υπάρχει δημιουργικός πάγκος με ζωγραφιές και χειροτεχνίες για την απασχόληση των μικρών μας φίλων τις ώρες 21:45-23:00. Επίσης στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας η σχολή χορού STEP UP με τους μαθητές της, δίνει τον ρυθμό… χορεύοντας! Τέλος, ο DJ AVRA καλεί τον κόσμο να διασκεδάσει με υπέροχες μουσικές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ