Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα"ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΝΕΙΟΥ κ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟ"

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΝΕΙΟΥ κ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟ”

Ο οποίος  κινήθηκε απειλητικά σε βάρος της πρώην Προέδρου του Δ.Σ και πρώην Δημάρχου Δ. Πηνειού Βάντας Κοντούλη, μη αποδεχόμενος και ενοχλημένος από την νομική της θέση σχετικά με την διαδικασία διενέργειας και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, κινούμενος απειλητικά σε βάρος της , φτάνοντας δίπλα της σε απόσταση αναπνοής, ενώ αμέσως πριν είχε μιλήσει προσβλητικά και με αήθη τρόπο για μέλος της οικογένειας της-σύζυγο της προσβάλλοντας την επαγγελματική του ικανότητα, ακεραιότητα και διαδρομή, εξαπολύοντας για αυτόν ασύστολα ψεύδη και βαριές κατηγορίες . Συνέχισε δε, με προσβλητικές εκφράσεις για την επαγγελματική κατάρτιση της ιδίας ως νομικού και για την εν γένει δημοτική της συμπεριφορά και παρουσία της  όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά του Δήμου μας , αν και η ανωτέρω ουδέποτε σε όλα τα χρόνια της δημοτικής της διαδρομής  δεν έδωσε ποτέ αφορμή για κανένα αρνητικό σχόλιο.

Η όλη συμπεριφορά του Δημάρχου Πηνειού και μάλιστα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι άκρως ρατσιστική και σεξιστική όχι μόνο στο πρόσωπο της κ Βάντας Κοντούλη αλλά και στο 52% του γυναικείου πληθυσμού της χώρας μας.

Σημειώνουμε δε, ότι τόσο Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι όσο και πολίτες που παρίσταντο στο Δημοτικό Συμβούλιο κινήθηκαν , αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του Δημάρχου , ώστε να προστατεύσουν την απειλούμενη.

Τέτοιου είδους τακτικές σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής μας, αλλά και στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθίστανται καταδικαστέες , γυρνώντας μας πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές που θέλουμε όλοι μας να ξεχάσουμε και που έχουν καταδικαστεί από το σύνολο της κοινωνίας.

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ