Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Δημόσια Υγεία στην Ηλεία το κορυφαίο πρόταγμα του 2022

Η Δημόσια Υγεία στην Ηλεία το κορυφαίο πρόταγμα του 2022

Το 2021 μας αφήνει με πικρή γεύση στο στόμα, καθώς το πέμπτο κύμα της πανδημίας «επελαύνει παντού», σε όλη τη χώρα και φυσικά στην Ηλεία. Η υγειονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Ο καθένας μας πλέον έχει ένα τουλάχιστον κρούσμα στο οικογενειακό του ή φιλικό του περιβάλλον, είτε βρίσκεται ο ίδιος σε καραντίνα ως κρούσμα. Και προφανώς ένα ακόμα λοκντάουν φαντάζει πιθανό.

Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ελπίδα. Και αυτές οι ημέρες της αλλαγής του χρόνου σηματοδοτούν την ανάγκη μας για ελπίδα, για αισιοδοξία και -γιατί όχι- για ένα καλύτερο μέλλον, το 2022.

Όπως όλα δείχνουν οι πρώτες ημέρες του νέου έτους θα είναι δύσκολες, αλλά βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε όλοι μαζί νικητές!  Τηρώντας τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού και σεβόμενοι των συνάνθρωπο.

Γι’ αυτό και τώρα είναι η απόλυτη ώρα ανάγκης για αλληλεγγύη, συντροφικότητα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Στις δύσκολες ώρες φαίνονται οι αντοχές ενός λαού.

Επίσης, στις δύσκολες ώρες ο διχαστικός λόγος είναι άκαιρος και περιττός.

Η αυγή του 2022 μας δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως πρέπει να ιεραρχήσουμε ξανά τις προτεραιότητές μας και τις αξίες μας.

Μας δείχνει πως οι μεγάλες μάχες κερδίζονται όταν είμαστε ενωμένοι.

Και ειδικά εδώ στην Ηλεία, η αυγή του 2022, μας δείχνει πως χωρίς την κοινωνική συμμετοχή στα μεγάλα προτάγματα και τις διεκδικήσεις του αύριο, πάλι θα μείνουμε τελευταίοι…

Είναι προφανές πως το κορυφαίο πρόταγμα πλέον στην Ηλεία είναι ένα: Η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας στον Νομό μας, που είναι πιο επιτατική ανάγκη από πότε!

Το 2022 ας βρει όλους τους Ηλείους ενωμένους απέναντι στην πανδημία!

Το 2022 ας βρει όλους τους Ηλείους ενωμένους και έτοιμους να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν!

«Η Πρώτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ