Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈσβησε χτυπημένος από κορωνοϊό ο 30χρονος Amarildo

Έσβησε χτυπημένος από κορωνοϊό ο 30χρονος Amarildo

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης άφησε ο 30χρονος Amarildo Bushi με καταγωγή από την Αλβανία καθώς χτυπήθηκε από «κορωνοϊό».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος που επί χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Ηλεία, είχε έρθει στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 15 ετών μαζί με την οικογένεια του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Amarildo που τα τελευταία 4 χρόνια ζούσε στην Σαντορίνη είχε επιλέξει να φτιάξει την οικογένεια του, ενώ πριν 2 μήνες μετέβη στην Αλβανία – τόπο καταγωγής του- για ολογοήμερες διακοπές.

Όταν επέστρεψε ωστόσο στην Σαντορίνη και ο ίδιος και η οικογένεια του διαγνώστηκαν με covid-19 ενώ ο 30χρονος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Με την κατάσταση της υγείας του να γίνεται ολοένα και χειρότερη και με τον 30χρονο Amarildo να παρουσιάζει σημαντικά αναπνευστικά προβλήματα οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν την διασωλήνωση του 30χρονου και την μεταφορά του σε ΜΕΘ. Ωστόσο ο 30χρονος Amarildo δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας ορφανό από πατέρα το 5μηνών αγγελούδι του.

Η «Πρώτη» και το «protinews.com.gr» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ