Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΔήμαρχος Αθηναίων ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας – Δείτε φωτογραφίες

Δήμαρχος Αθηναίων ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας – Δείτε φωτογραφίες

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων», ήταν το μήνυμα του Χάρη Δούκα – Το «παρών» έδωσαν ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης  

Νέος δήμαρχος της Αθήνας, ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Δούκας.

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, καθώς και των μελών του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

«Να δημιουργήσουμε μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους, όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας αξίζει. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει», ανέφερε στο μήνυμά του ο νέος δήμαρχος της Αθήνας.

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων», τόνισε ο Χάρης Δούκας.

orkomosia-douka-5
orkomosia-douka-8
orkomosia-douka-7

Παρών στην ορκωμοσία ήταν και ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον οποίο αντάλλαξε θερμή χειραψία. 

orkomosia-douka-6
orkomosia-douka-4
orkomosia-douka-3

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η οποία επελέγη επειδή, όπως είπε ο νέος δήμαρχος «αντικατοπτρίζει την προσήλωση της νέας Δημοτικής Αρχής στην ανάδειξη των γειτονιών της πόλης και στην προοπτική ανανέωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους της».

«O δήμος ξαναγυρίζει στις γειτονιές, η αγορά απειλήθηκε πολλές φορές με κατάρρευση και κατάφερε να σωθεί λόγω των κατοίκων και των προηγούμενων δημοτικών αρχών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ