Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤραγωδία στη Λιβύη:Tο φλεγόμενο λεωφορείο μετά το φρικτό δυστύχημα με τους 4...

Τραγωδία στη Λιβύη:Tο φλεγόμενο λεωφορείο μετά το φρικτό δυστύχημα με τους 4 Έλληνες νεκρούς

Μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου που μετέφερε την ελληνική αποστολή με το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν Λίβυοι – Αγωνία για την κατάσταση των 15 τραυματιών, οι 7 σε κρίσιμη κατάσταση

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λιβύη κι είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν τέσσερις Έλληνες μέλη της αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη βορειοαφρικανική χώρα.

Λόγω της μετωπικής σύγκρουσης του λεωφορείου, στο οποίο μετέβαιναν οι Έλληνες στρατιωτικοί, με το όχημα, στο οποίο επέβαιναν Λίβυοι, φαίνεται ξεκάθαρα στα πλάνα το μέγεθος της καταστροφής.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το ΙΧ με τους Λίβυους μπήκε σε αντίθετη κατεύθυνση και έπεσε πάνω στο λεωφορείο, το τελευταίο όχημα παρουσιάζει εικόνα ολικής καταστροφής.

Κόσμος έχει, όπως φαίνεται, συγκεντρωθεί στο σημείο της τραγωδίας κι ενώ η περιοχή μοιάζει ερειπωμένη μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες. 

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Οι αρχικές αναφορές για «ελαρά τραυματίες»

Παρά τις αρχικές πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ πως μετά το τροχαίο υπήρξαν ορισμένοι ελαφρά τραυματίες, τελικώς διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν δηλώσεις του Othman Abduljaleel, υπουργού Υγείας της Λιβύης ο οποίος έκανε λόγο για 4 νεκρούς Έλληνες.

Δείτε βίντεο:

https://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ