Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος κυνηγάει οδηγούς εκχιονιστικών και ρίχνει «καντήλια» ΒΙΝΤΕΟ

Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος κυνηγάει οδηγούς εκχιονιστικών και ρίχνει «καντήλια» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αχιλλέας Μπέος ακολουθεί τα εκχιονιστικά μηχανήματα και αυτά που βλέπει τον εξοργίζουν. Ο Βόλος είχε πυκνό χιόνι και ο αγώνας να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί ήταν αδιάκοπος…

O Βόλος παραμένει ντυμένος στα λευκά από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έφερε χιόνια μέχρι την παραλία. Από τις αρχές της εβδομάδας το βάρος έπεσε στην προσπάθεια να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης, με τους οδηγούς εκχιονιστικών να μην παίρνουν ανάσα. Νύχτα και μέρα. Ο Αχιλλέας Μπέος επέβλεπε και πολλές φορές, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, επενέβαινε με το δικό του τρόπο.

Είναι βράδυ Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου και ο Αχιλλέας Μπέος επιβλέπει μέσα από το αυτοκίνητό του, τις προσπάθειες των εκχιονιστικών. Τα όσα συμβαίνουν δεν του αρέσουν και το δείχνει. Τα «καντήλια» πέφτουν βροχή, αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, οι οδηγοί δεν ακολουθούσαν τη σωστή συνταγή.

«Μα πώς το κάνει έτσι; Δεν έχουν μυαλό» ακούγεται να λέει αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και στη συνέχεια ορισμένα «γαλλικά» υπό τον ήχο της απαλής μουσικής μέσα στο όχημα. «Είναι τρέλα, θα σκοτωθούμε κιόλας» λέει στον συνοδηγό ο δήμαρχος της πόλης και αναπτύσσει ταχύτητα για τα πει στον οδηγό του εκχιονιστικού.

«Ρε άνθρωπε τι νόημα έχει αυτό που κάνεις; Ο άνθρωπος είναι μπροστά. Πέρασε μπροστά εσύ για να ανοίξεις το δρόμο. Πετάς το χιόνι σε σημείο που έχει καθαρίσει» του λέει σε έντονο ύφος. 

Ο Αχιλλέας Μπέος μπαίνει και πάλι στο όχημα, αυτή τη φορά αποφασισμένος να σταματήσει ένα δεύτερο εκχιονιστικό μηχάνημα που βρισκόταν μπροστά. Ο δήμαρχος της πόλης είναι εκνευρισμένος και αυτό αποτυπώνεται στα λόγια και στον τόνο της ομιλίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ