Home Ελλάδα Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Ανάκληση απόφασης για πλατεία Γαργαλιάνων

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Ανάκληση απόφασης για πλατεία Γαργαλιάνων

0

Την ανάκληση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για κατάθεση πρότασης στο Πράσινο Ταμείο. Με σκοπό την ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Η απόφαση πάρθηκε στην επεισοδιακή συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης μέσω τηλεδιάσκεψης, η οποία διακόπηκε. Όπως φαίνεται από το πρακτικό της απόφασης που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” του δήμου συνεχίστηκε με ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Πιο συγκεκριμένα η απόφαση που πάρθηκε αναφέρει: «Να μην υποβληθεί η συγκεκριμένη πρόταση ανάπλασης της κεντρικής πλατείας των Γαργαλιάνων
στο Πράσινο Ταμείο και σε κανένα πρόγραμμα. Να ανακληθεί η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Να αναζητηθεί και να προταθεί για χρηματοδότηση άλλος χώρος στη πόλη των Γαργαλιάνων (περιβάλλων χώρος Τουριστικού Ξενώνα, περιοχή κέντρου πλην πλατείας, κ.λπ.). Ο οποίος θα προκύψει μετά από διαβούλευση και σχετική πρόταση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Γαργαλιάνων. Να συντηρεί και να βελτιώνει την κατάσταση της πλατείας η δημοτική αρχή, με ιδίους πόρους και
να μη διαθέτει γι’ αυτό το σκοπό χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα με τα οποία μπορούν να καλυφθούν άλλες ανάγκες και προτεραιότητες».
Την πρόταση αυτή να σημειώσουμε ότι την κατέθεσε ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος εκ μέρους και των 19 συμβούλων, που είχαν ζητήσει την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτό το θέμα.
Υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης ψήφισαν οι: Αγγελής Κοροβίλας, Παναγιώτης Αλευράς, Παναγιώτης Κατσίβελας, Γιάννης Μερκούρης, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, Γιάννης Κατσούλας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Μαρία Πανουσιοπούλου, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, Ιωάννης Αδρακτάς, Σταματία Αλεξοπούλου, Παναγιώτης Τσαφράς, Παναγιώτης Τσίγγανος, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Μάγδα Καμπύλη-Ανδρινοπούλου, Δημήτρης Δριμής, Σαράντος Κουκούμης.

πηγή: eleftheriaonline.gr

Exit mobile version