Home Ελλάδα Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

0

Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου κατά την ρίψη των Μπότηδων στο Δημαρχείο της Κέρκυρας, δηλαδή κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου εθίμου που κάθε χρόνο παρακολουθούν χιλιάδες τουρίστες.

Όπως αναφέρει το corfunews.gr, στις 11:00 στελέχη του Δήμου παρουσία των Αντιδημαρχών Σπ. Χαλικιόπουλου και Ν. Βραδή έριξαν τον μπότη χωρίς να φανταστούν ότι κάποια γυναίκα περνούσε εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο.

Αποτέλεσμα ήταν να της πέσει ο Μπότης στο κεφάλι. Άμεσως έτρεξαν όλοι να την βοηθήσουν και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου της έγιναν δύο ράμματα στο κεφάλι.

Έσπασαν και φέτος οι μπότηδες στην Κέρκυρα

Για ακόμα μια χρονιά η Κέρκυρα «έκλεψε» την παράσταση με τα ξεχωριστά της έθιμα για το Πάσχα. Στις 9 το πρωί ξεκίνησε η περιφορά του Επιταφίου της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος, του μοναδικού επιταφίου, του οποίου γίνεται η περιφορά του γίνεται λίγες ώρες πριν την Ανάσταση. Περίπου στις 11 πραγματοποιήθηκε το έθιμο των μπότηδων, ενώ στη συνέχεια οι φιλαρμονικές του νησιού ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Exit mobile version