Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΊδρυμα στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Ελπίδα»: 14η Επέτειος εγκαινίων του ξενώνα

Ίδρυμα στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Ελπίδα»: 14η Επέτειος εγκαινίων του ξενώνα

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 με αφορμή την 14η επέτειο από τα εγκαίνια του Ογκολογικού Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ επισκέφθηκαν τον ξενώνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος .
Παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Προέδρου κ. Μανωλοπούλου Αναστασίας, της Αντιπροέδρου κ. Κολλυροπούλου Αγγελικής και των μελών, κ. Ρογδάκη Άννας – Μαρίας, κ. Κούτρα Άγγελου, κ. Νικολοπούλου Ανδριάνας – Θεώνης, κ. Συνοδινού Ευρωπίας και του κ. Κολλιόπουλου Γεώργιου , των εργαζομένων και των ωφελούμενων ο κ. Κατσικόπουλος έκανε μια αναδρομή στην πράγματι δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του ξενώνα και ανέφερε τα ονόματα όλων εκείνων των συμπολιτών , και όχι μόνον, που, από το δικό τους μετερίζι ο καθένας, συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.
Ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μίλησε για την πορεία του ξενώνα αλλά και για το όραμα που η Περιφέρεια έχει για την τρέχουσα περίοδο καθώς είναι στα σκαριά η υλοποίηση βελτιώσεων αλλά και νέων δράσεων που θα οδηγήσουν στο μέγιστο για τους πολίτες όφελος.
Ο Ογκολογικός Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ υπήρξε ένα πρωτοποριακό για την εποχή έργο και αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει η σύμπραξη, η συμπόρευση και η συνεργασία του δημόσιου τομέα με τους πολίτες για τους πολίτες.
Το όραμα , το πάθος και οι προσπάθειες των ιδιωτών δεν θα ελάμβαναν σάρκα και οστά εάν δεν συνέβαλε η τότε Νομαρχία και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του εάν δεν βρισκόταν «κάτω από την ομπρέλα» της Περιφέρειας.
Ευχή όλων να ξαναβρεθούμε σε πολλά ακόμα επόμενα «γενέθλια».
Η όμορφη αυτή συνάντηση τελείωσε με την προσφορά εδεσμάτων και χυμών από το μέλος του Δ.Σ, συνιδιοκτήτη του ΡΟΔΟΝ catering κ. Γ. Κολλιόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ