Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠατρινό Καρναβάλι: Ποια είναι η φετινή βασίλισσα Γεωργία Σακκά - Δείτε φωτογραφίες

Πατρινό Καρναβάλι: Ποια είναι η φετινή βασίλισσα Γεωργία Σακκά – Δείτε φωτογραφίες

Πήρε την θέση στέλνοντας το βιογραφικό της – «Ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω» λέει

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ξεκινά η μεγάλη γιορτή της Πάτρας, με την τελετή έναρξης της καρναβαλικής περιόδου, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου. Η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού είναι η Γεωργία Σακκά, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε πως πήρε την θέση στέλνοντας… βιογραφικό.

H φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Πάτρας που θα κορυφωθεί στις 17 Μαρτίου, Γεωργία Σακκά, έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΧορόΧρονος, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, συνεργασία με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα με τον χορογράφο Garry Mardon.

Πήρε τον ρόλο μέσω βιογραγικού!

Όπως είπε η Γεωργία Σακκά αναδείχθηκε σε βασίλισσα του καρναβαλιού μετά από συνέντευξη. «Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» δήλωσε η Γεωργία Σακκά που έχει καταγωγή από την Πάτρα.«Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» δήλωσε η Γεωργία Σακκά που έχει καταγωγή από την Πάτρα.«Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» δήλωσε η Γεωργία Σακκά που έχει καταγωγή από την Πάτρα.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ