Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: «Εκρυψαν» τον φονιά στην Αστυνομία

Πάτρα: «Εκρυψαν» τον φονιά στην Αστυνομία

Η ενεργειακή αναβάθμιση «βόλεψε»

«Βόλεψαν» οι εργασίες που γίνονται για την ενεργειακή αναβάθμιση του Αστυνομικού Μεγάρου στην οδό Ερμού της Πάτρας και δεν κρατήθηκε στην Ασφάλεια ο φονιάς της Κάτω Αχαΐας, μέχρι την ώρα που οδηγήθηκε (χθες) σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Τα προχθεσινά επεισόδια έξω από το σπίτι του δολοφόνου θορύβησαν την ΕΛΑΣ, που όχι μόνο έλαβε δρακόντεια μέτρα κατά την προσαγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο, αλλά φρόντισε κιόλας να κρατηθεί σε… «κρυφό» μέρος, χωρίς να διαρρεύσει ποιο είναι αυτό! Ωστόσο, μετά την προφυλάκισή του έγινε γνωστό ότι ο 63χρονος κατηγορούμενος κρατείτο επί διήμερο στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα (Ταραμπούρα), υπό αυστηρότητα.

Το γεγονός ότι 150 εξαγριωμένα άτομα, την Πέμπτη, έκαναν… «καλοκαιρινό» το σπίτι του δράστη, στα «Τσιγγάνικα» Αχαγιάς, υποψίασε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι πιθανά θα επακολουθούσε και … δεύτερος γύρος.

Πάντως, χθες, ουδείς εμφανίσθηκε στα Δικαστήρια, επειδή έπιασαν τόπο οι… προειδοποιήσεις της Αστυνομίας στους οργισμένους ομόφυλους του φονιά. Αν και επιχείρησαν να μάθουν πού κρατείτο, δεν κατάφεραν να το πληροφορηθούν.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ