Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΆγρια ομοφοβική επίθεση στο Πανεπιστήμιο Πάτρας – Ξυλοκόπησαν και πέταξαν μπογιές σε...

Άγρια ομοφοβική επίθεση στο Πανεπιστήμιο Πάτρας – Ξυλοκόπησαν και πέταξαν μπογιές σε ομοφυλόφιλο φοιτητή

Ενα πρωτοφανές περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης με θύμα νεαρό φοιτητή σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ομάδα φοιτητών επιτέθηκε στον νεαρό ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα με τρόπο που θα πρέπει να προβληματίσει και τις πρυτανικές Αρχές. Όχι μόνο τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά του έριξαν και μπογιές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σφάδαζε από τους πόνους

Ο νεαρός σφάδαζε από τους πόνους και τελικά οι «νταήδες» τον εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν τρέχοντας, όπως μεταδίδει το tempo24.gr, επικαλούμενο την εφημερίδα «Αχαΐκή Πολιτεία».

Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη φοιτητική κοινότητα. Μάλιστα ενώ γυναίκες – μέλη συλλογικότητας στο Πανεπιστήμιο ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας και… προειδοποίησης.

Άγνωστο παραμένει αν υπεβλήθη μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ή αν ο νεαρός φοβούμενος τα χειρότερα και τυχόν νέες επιθέσεις (όπως συνήθως συμβαίνει) προτίμησε να μην κινήσει καμία διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ