Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Έκκληση για στήριξη 2χρονου παιδιού με προβλήματα υγείας

Πάτρα: Έκκληση για στήριξη 2χρονου παιδιού με προβλήματα υγείας

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσει τη φαρμακευτική αγωγή που απαιτείται να λαμβάνει το παιδί.

Εκκληση για βοήθεια μονογονεϊκής οικογένειας με παιδί 2 ετών που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, στην Πάτρα, απευθύνει το «Φωτεινό Αστέρι».

Ζητά τη στήριξη καθώς η οικογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσει τη φαρμακευτική αγωγή που απαιτείται να λαμβάνει το παιδί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μονογονεϊκή οικογένεια βιώνει τον δικό της γολγοθά, το παιδί (2 χρ.) λαμβάνει συνεχόμενη φαρμακευτική αγωγή, η μητέρα αδυνατεί να πληρώσει την συμμετοχή, ενώ αναγκαίες είναι και πάνες νουμ. 7.

Προβλήματα πολλά για αυτή την οικογένεια. Η δική σας στήριξη πολύτιμη και ουσιαστική. Γιατί το να δίνεις δύναμη και ελπίδα εκεί όπου η απελπισία βασιλεύει, αποτελεί πολύτιμο δώρο για σένα!

https://tofoteinoasteri.org/donate/embed/#?secret=HdkuXcPThA#?secret=dWuXay84d9
email. tofoteinoasteri@gmail.com
τηλ. 6981044800 – 2611104324
Θεμιστοκλέους 116 και Βορείου Ηπείρου Πάτρα
Δευτέρα – Σάββατο 10.00-14.00 και Πέμπτη- Παρασκευή 17.30-20.30».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ


Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336

Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336