Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα – Θάνατος Δημήτρη Κατσαντώνη: Παραπέμπονται σε δίκη 4 άτομα – Τι...

Πάτρα – Θάνατος Δημήτρη Κατσαντώνη: Παραπέμπονται σε δίκη 4 άτομα – Τι εξομολογείται ο πατέρας του

Ο Δημήτρης Κατσαντώνης, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 25 ετών, στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το 2016 σε υπό ανέγερση σούπερ μάρκετ, στην Αγυιά.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών που εκδόθηκε στις 17 Νοεμβρίου, παραπέμπονται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών με βάση του αρ. 286 περί κανόνων οικοδομικής άδειας, τέσσερις κατηγορούμενοι για τον θάνατο σε εργατικό θανατηφόρο ατύχημα του 25χρονου υδραυλικού και αυτοδίδακτου τραγουδιστή ραπ Δημήτρη Κατσαντώνη.

Το εργατικό ατύχημα είχε συμβεί στα 8 Μαρτίου του 2016 σε νεοανεγειρόμενο κατάστημα σούπερ μάρκετ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά.
Κατηγορούμενοι για το εργατικό ατύχημα είναι ο επιχειρηματίας, δύο μηχανικοί και ο εργολάβος.

Ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Κατσαντώνης, σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει: «Θα απολογηθούν και οι τέσσερις γιατί μέχρι τώρα κρύβονταν. Θα δικαιώσουμε το παιδί μας μέχρι τέρμα, θα μπουν φυλακή. Από εδώ και πέρα περιμένουμε την ημερομηνία του δικαστηρίου. Για εμάς είναι σαν σήμερα, μας λείπει το παιδί μας και δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους.
Δίνουμε τον αγώνα μας μαζί με τον πόνο μας και μαζί με τον δικηγόρο μας Γιάννη Παπαναστασόπουλο, για να μπουν οι υπεύθυνοι στη φυλακή».

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ