Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα από τους στρατιώτες του Ισραήλ στο συνεργείο...

Πόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα από τους στρατιώτες του Ισραήλ στο συνεργείο της ΕΡΤ – Δείτε την ανταπόκριση της δημοσιογράφου

Η Ευτυχία Πενταράκη, ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, περιέγραψε την ένταση στην περιοχή την ώρα που το Ισραήλ ετοιμάζεται για τη χερσαία επίθεση

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι Ισραηλινές δυνάμεις για τη χερσαία επιχείρηση στη μεθόριο με τη Λωρίδα της Γάζας. Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη περιέγραψε πως το συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης δέχθηκε μια προειδοποιητική σφαίρα από τον ισραηλινό στρατό.

«Στην προσπάθεια μας να πούμε τι έχει γίνει, δεχθήκαμε σφαίρα προειδοποιητική», ανέφερε περιγράφοντας ότι ενώ αρχικά ήταν πολύ ευγενικοί οι Ισραηλινοί στρατιώτες, σήμερα έχουν έναν εκνευρισμό και μια ένταση.

Το συνεργείο της ΕΡΤ, προσπάθησε να πλησιάσει το σημείο που βρίσκονται τα στρατεύματα και επιχείρησε να τραβήξει ένα πλάνο μέσα από το αυτοκίνητο την ώρα που περνούσαν από τον αυτοκινητοδρόμο. Τότε, όμως, δέχθηκαν την προειδοποιητική βολή από την πλευρά των στρατιωτών.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ