Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑνήλικοι ήρωες βούτηξαν σε πισίνα και έσωσαν 7χρονο αγοράκι από βέβαιο πνιγμό

Ανήλικοι ήρωες βούτηξαν σε πισίνα και έσωσαν 7χρονο αγοράκι από βέβαιο πνιγμό

Μικροί ήρωες: Ένα 7χρονο αγόρι παραλίγο να πνιγεί σε μια πισίνα, επειδή κανένας από τους ενήλικες που κολυμπούσαν δίπλα του, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών του, δεν είχε αντιληφθεί ότι το παιδί ήταν σε κίνδυνο. Το αγόρι γλίτωσε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση δύο άλλων παιδιών που κολυμπούσαν στην πισίνα.

Μικροί ήρωες: Το χρονικό της υπόθεσης

Στα πλάνα που κατέγραψε το CCTV βλέπουμε ένα 7χρονο αγόρι παραλίγο να πνιγεί σε μια πισίνα, ενώ οι γονείς του κολυμπούσαν δίπλα του. Το αγόρι πάλευε να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό, αλλά οι γονείς του δεν το είχαν αντιληφθεί. Δύο άλλα παιδιά, ο 12χρονος Noah Roch και ο 8χρονος Weston Woods, είδαν το αγόρι να παλεύει και πήδηξαν χωρίς σκέψη στο νερό για να το σώσουν. Τραβήξαν το αγόρι έξω από την πισίνα και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Το αγόρι ανάρρωσε πλήρως μετά από 36 ώρες. Η μητέρα του είπε ότι το δέρμα του παιδιού είχε γίνει μπλε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Τα λόγια των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί

Τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι αποδέκτες της είδησης αποθέωσαν τα 2 παιδιά, αποκαλώντας τους «μικρούς ήρωες». Τους συνεχάρη ακόμα και παππούς του 7χρονου λέγοντας: «οι περισσότεροι ήρωες δεν φορούν κάπες. Χωρίς αυτούς τους τύπους, ο εγγονός μου δεν θα ζούσε αυτή τη στιγμή».

https://www.enimerotiko.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ