Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΡωσία: Πατέρας σκότωσε με κλωτσιά την 8 μηνών κόρη του και τεμάχισε...

Ρωσία: Πατέρας σκότωσε με κλωτσιά την 8 μηνών κόρη του και τεμάχισε το πτώμα της με τη σύζυγό του

33 ετών ο πατέρας και 23 ετών η μητέρα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στη Ρωσία με θύμα ένα κορίτσι μόλις 8 μηνών και δράστες τους δύο γονείς του.

Η τραγωδία με θύμα το βρέφος ξεκίνησε όταν ο πατέρας, ο 33χρονος Γιακόβ Μαϊμπορόντα, επιχείρησε να κλωτσήσει την 23χρονη σύζυγό του, Αναστασία, κατά τη διάρκεια καβγά.

Η κλωτσιά, όμως, πέτυχε το μικρό παιδί το οποίο σκοτώθηκε επί τόπου.

Οι δύο γονείς-τέρατα, όμως, αντί να αναφέρουν το περιστατικό στις αρχές, αποφάσισαν να κρύψουν τα ίχνη τους με τον πιο μακάβριο τρόπο καθώς τεμάχισαν το πτώμα με μαχαίρια και μηχανή του κιμά, βάζοντας τα κομμάτια σε 13 πλαστικές σακούλες.

Δείχνοντας, δε, απύθμενο θράσος οι δύο γονείς κάλεσαν την αστυνομία και υποστήριξαν ότι η 8 μηνών κόρη τους είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στην πόλη Ροστόφ-ον-Ντον στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας ανακάλυψαν το φρικτό έγκλημα, τα μαχαίρια με ίχνη αίματος και τις 13 σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του βρέφους.

Γείτονες, σύμφωνα με τη Daily Mail, υποστηρίζουν ότι άκουγαν «συνεχώς κραυγές» από το διαμέρισμα στο οποίο το ζευγάρι είχε μετακομίσει πριν από έξι μήνες. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες τους δύο γονείς είχαν επισκεφθεί και οι κοινωνικές υπηρεσίες.

«Την ημέρα του φονικού ο 33χρονος ήταν πιο βίαιος από ό,τι συνήθως. Τότε ξαφνικά ο θόρυβος σταμάτησε και τα κλάματα του παιδιού σταμάτησαν απότομα» αναφέρουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι έχει ήδη οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 28 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ