Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕλλάς Σύρου – Βάρδα: Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ελλάς Σύρου – Βάρδα: Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Γ’ Εθνική
Μαθηματικές ελπίδες παραμονής έχουν οι «πράσινοι» της Βουπρασίας
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΟ Βάρδας να παίζει στη Σύρο με την τοπική Ελλάς στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος, στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη αν θέλουν να διατηρήσουν μαθηματικές ελπίδες για παραμονή σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Στα της προετοιμασίας αυτή κύλησε χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Λαμπρόπουλου και στη Βάρδα πηγαίνουν με συγκρατημένη αισιοδοξία στο νησί των Κυκλάδων.
Να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες
Στη ομάδα της Βάρδας δεν τρέφουν αυταπάτες και γνωρίζουν πως μόνο αν έρθουν τα πάνω –κάτω μπορεί να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική. Από κει και πέρα όμως θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν, κάτι που σημαίνει νίκες στα δυο εναπομείναντα ματς με Ελλάς και Παναργειακό, θεωρείται βέβαιο πως οι βαθμοί με Βύζαντα θα κατακτηθούν στα χαρτιά, και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Ο σημερινός αγώνας στη Σύρο ασφαλώς και είναι δύσκολος αν και η Ελλάς είναι αδιάφορη αλλά περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν.

Συγχαρητήριο στον Ξενοφώντα
Το ΔΣ του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ συγχαίρει τον Ξενοφών Κρεστένων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Α1 playsport Ηλείας και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ