Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαλαίμαχοι Δάφνης: Στη Θεσσαλονίκη για αγώνα με σπουδαίους Βετεράνους του Βορρά

Παλαίμαχοι Δάφνης: Στη Θεσσαλονίκη για αγώνα με σπουδαίους Βετεράνους του Βορρά

Ένα υπέροχο τριήμερο (5-7 Απριλίου) ήταν για τους Παλαίμαχους της Δάφνης Ανδραβίδας το μακρινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή ήταν 40 άτομα, οι ποδοσφαιριστές με συζύγους και παιδιά, αλλά και φίλαθλοι. Το πρωινό του Σαββάτου η Δάφνη επισκέφτηκε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου και τον Λευκό Πύργο. Το απόγευμα διεξήχθη ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, με αντίπαλο τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης. Το βράδυ η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέθεσε δείπνο στην ηλειακή ομάδα. Η εξόρμηση συνεχίστηκε την Κυριακή με επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως η Ροτόντα και το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ και έκλεισε με προσκύνημα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου! Τέλος οι παλαίμαχοι της Δάφνης επισκέφτηκαν και τα Ιωάννινα για φαγητό και καφέ, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι παραβρέθηκαν στον αγώνα και στο τραπέζι οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η Θεσσαλονίκη, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μεγάλα ονόματα όπως οι Κούδας, Ορφανός, Αιδινίου, Φοιρός, Κούης, Βένος, Καπουσούζης, Αντωνόπουλος, Τραϊανόπουλος, Σίτσας!
Επίσης, έγιναν οι εξής βραβεύσεις:
1.Τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Κούδα στον Γιάννη Αντωνόπουλο

  1. Ξύλινο ομοίωμα της Αγίας Σοφίας (ιερό σύμβολο της Ανδραβίδας) από τον προπονητή της Δάφνης Παναγιώτη Τσάκωνα στον Γιώργο Κούδα.
  2. Τιμητική πλακέτα και μετάλλιο από τον Παναγιώτη Μαρκουτζή (εκπρόσωπο του συλλόγου Σπάρτακος) στον Κώστα Ορφανό.
    *Οι Παλαίμαχοι Δάφνης Ανδραβίδας ευχαριστούν τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την μεγάλη τιμή που τους έκαναν και επειδή έζησαν ένα όνειρο μαζί τους και παράλληλα τους προσκαλούν στην Ανδραβίδα προς ανταπόδοση της υπέροχης φιλοξενίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ