Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑνακοίνωση Θύελλας Καταραχίου Πύργου

Ανακοίνωση Θύελλας Καταραχίου Πύργου

«Κύριοι της ΕΠΣΗ, η ομάδα μας προφανώς έχει στοχοποιηθεί»
Ακόμα ένα παιχνίδι που η διαιτησία σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια. Για ακόμα μια φορά γίναμε θεατές του θεάτρου του παραλόγου στο γήπεδο των Λεχαινών. Σε ένα παιχνίδι που κυλούσε ήρεμα και ομαλά, στο 29ο λεπτό, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα δύο ποδοσφαιριστών και ενώ το ματς διακόπηκε για φάουλ, οι παίκτες των Λεχαινών άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν. Και ενώ αρκετοί από αυτούς πήγαν επάνω στον ποδοσφαιριστή μας, Νίκο Καράμπελα, ο κ. Σήφης Λαμπρόπουλος έπεσε στο έδαφος χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό. Ο διαιτητής κ. Τσάκαλης, ενώ ήταν γυρισμένος πλάτη στην φάση, έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα. Στην συνέχεια ο κ. Τσίμπιτσης μετά από έντονες χυδαιότητες έφτυσε στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή μας και ο Καράμπελας κατευθύνθηκε προς τον επόπτη ρωτώντας τον αν είδε το φτύσιμο.
Αφού ενημερώθηκε ο διαιτητής, επέστρεψε και έβγαλε 2η κίτρινη -κόκκινη στον ποδοσφαιριστή μας και κόκκινη στον παίκτη του Ηλειακού. Η φάση έγινε μπροστά στον πάγκο μας και ο ποδοσφαιριστής μας δεν είχε καμία μα καμιά λογομαχία μετά την πρώτη κίτρινη που δέχτηκε. Ο κ. Τσάκαλης βλέπει φάσεις πίσω από την πλάτη του, ενώ 3 ημέρες νωρίτερα σε άλλο γήπεδο δεν έβλεπε φάσεις μπροστά του! Τρομερή εξέλιξη μέσα σε 3 μέρες για αξιολογημένο διαιτητή!
Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, στο 35ο λεπτό, γίνεται πεντακάθαρο πέναλτι σε παρατεταμένο κράτημα στον Αγκόλλι με τον διαιτητή -μπροστά στην φάση- να μην το καταλογίζει. Σε ερώτησή μας, ο κ. Καλαμαράς δεν είδε την συγκεκριμένη φάση αλλά ούτε και ο κ. Καραλής. Δεν ήταν και η δουλειά τους βέβαια! Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 85΄, επίσης έγινε πέναλτι με ξαπλωμένο μέσα στην περιοχή τον Αντωνόπουλο, που σταματάει την μπάλα με το χέρι μετά από πάσα παίκτη μας σε προφανέστατη θέση για γκολ.
Επιπλέον, ο προπονητής του Ηλειακού και οι παίκτες του φρόντισαν να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στο β΄ ημίχρονο καθώς έπεφταν συνέχεια κάτω, περίπου 12 φορές και πετούσαν 2η μπάλα στο γήπεδο. Οπότε, η ομάδα μας δεν μπορούσε να αδικηθεί περισσότερο.
Κύριοι της ΕΠΣΗ, η ομάδα μας προφανώς έχει στοχοποιηθεί. Είστε προσωπικά υπεύθυνοι για ό,τι γίνει στο τρίτο παιχνίδι και για αν το παιχνίδι αυτό τελειώσει ή όχι! Ανεχθήκαμε πολλά, πολλά που δεν είδαν οι διαιτητές σας και πολλά σφυρίγματα που δεν καταλογίστηκαν υπέρ μας. Δεν υπάρχει μια αμφισβητούμενη φάση που να σφυρίχτηκε υπέρ μας, αλλά και καμιά αμφισβητούμενη που να μην σφυρίχτηκε κατά μας! Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε όλη την χρονιά, αλλά είστε απαράδεκτοι. Μια «καραμέλα» συνεχόμενη “δεν έχουμε διαιτητές, δεν το είδα, δεν ξέρω τι μου λες”. Ντροπή για όλους εσάς που πάτε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ