Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜεγάλη εμφάνιση για τον Άρη Γαστούνης!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη Γαστούνης!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων 2024
Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη Γαστούνης καράτε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων 2024.Με έξι αθλητές κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια μια πέμπτη και μια έβδομη θέση. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη στις 30/31 Μαρτίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα, οι συμμετέχοντες έσπασαν όλα τα ρεκόρ καθώς έφτασαν τους 1600 αθλητές από όλο τα μέρη της Ελλάδας.
Τα μετάλλια ήταν τα εξής:
Ασημένια μετάλλια: Θεόφιλος Σαμψώνης κουμιτε παίδων 9 ετών -25 κιλά. Αναστασία Κοκκώνη κούμιτε κορασίδων 10 ετών – 40 κιλά. Θανάσης Ζεζας κουμιτε παίδων 11 ετών -40 κιλά.
Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Μητσοπούλος Δημήτρης στην κατηγορία κουμιτε παίδων 10 ετών -40 κιλά. Την έβδομη θέση κατέκτησε ο Νικάς Ηλίας στην κατηγορία κουμιτε παίδων 9 ετών -35 κιλά. Στον γύρο τον δεκαέξι σταματήσε η προσπάθεια του Μάριου Κλάδη.
Η προπονήτρια του συλλόγου Ελενα Κοτσίρη δήλωσε μετά το πέρας των αγώνων: «Αυτοί οι αγώνες ήταν οι πιο σημαντικοί καθώς και οι πιο δύσκολοι της χρονιάς, έχουν μεγάλη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου είναι και το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα. Αυτοί την στιγμή καταφέραμε να έχουμε στην Εθνική ομάδα τέσσερις αθλητές από τους έξι που κατεβάσαμε σαν αποστολή. Οι τέσσερις αθλητές Ζεζας Θανάσης, Αναστασία Κοκκώνη, Θεόφιλος Σαμψώνης, Μητσοπούλος Δημήτρης θα ταξιδέψουν με την Εθνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη στις 31 με 2 Ιουνίου για το Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων 2024. Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους αθλητές μου όχι μόνο για τις θέσης που κατέλαβαν αλλά και για την προσπάθεια τον ζήλο και την υπομονή που δείχνουν μήνες ολόκληρους στην προετοιμασία για τους αγώνες. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο επερχόμενο Βαλκανικό πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ