Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ’ PLAYSPORTS: Τελική ευθεία

Α’ PLAYSPORTS: Τελική ευθεία

Μεγάλο το ενδιαφέρον σε κορυφή – ουρά
Σήμερα ολόκληρη η αγωνιστική με ώρα έναρξης 4 το απόγευμα
Ξεχωρίζουν τα ματς Ξενοφών – Πανηλειακός και Αίας –Ολυμπιακός Σαβ

Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Η 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί ολόκληρη αύριο καθώς την Κυριακή υπάρχουν καρναβαλικές εκδηλώσεις, με το «μενού» να περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια τα οποία ξεκινούν στις 4 το απόγευμα. Ο πρωτοπόρος Ξενοφώντας αναμετράται στην έδρα του με τον Πανηλειακό, ενώ για τη μάχη της ουράς ξεχωρίζει ο αγώνας της Γαστούνης ανάμεσα στον Αίαντα και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Ρεπό έχει ο Ηλειακός Λεχαινών. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο
Πήγασος –Θύελλα
Δυο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ενδιαφέρον. Ο γηπεδούχος Πήγασος που τελευταία βρίσκεται σε άνοδο θέλει τη νίκη για να ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή, ενώ από την αντίπερα τη νίκη θέλει και η Θύελλα κάνοντας έτσι ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αίας –Ολυμπιακός Σαβ
Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον αυτή που διεξάγεται στη Γαστούνη, καθώς το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη της παραμονής. Για τον γηπεδούχο Αίαντα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη αν θέλει να παραμείνει χωρίς μπαράζ στην κατηγορία καθώς έχει να δώσει στη συνέχεια και δυο ματς εκτός έδρας, αλλά τους βαθμούς επιδιώκει και ο σύλλογος των Σαβαλίων με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δύσκολο πρόγραμμα έως το φινάλε.

Δόξα ΝΜ- Ν. Φιγαλεία
Συνέχεια στο εξαιρετικό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να δώσει η Δόξα Ν. Μανωλάδας, με τους «μαυραετούς» να στοχεύουν στη νίκη κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης μέσα στην πρώτη τετράδα. Από την αντίπερα υπάρχει ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας που θέλει τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για αυτόν.

Αστέρας – Σκουροχώρι
Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Αστέρας Αμαλιάδας, με τους «βυσσινί» να έχουν χάσει έδαφος στη μάχη της τετράδας μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανηλειακό. Όσον αφορά τον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου, «καίγεται» για τους βαθμούς για να παραμείνει απευθείας στην κατηγορία και θα τα δώσει όλα για αυτούς.

Ξενοφών –Πανηλειακός
Ένα ακόμα τρίποντο θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία Ξενοφώντας Κρεστένων κάνοντας έτσι ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που σημαίνει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι – οφ. Από την αντίπερα ο Πανηλειακός στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Α’ PLAYSPORTS
20η αγωνιστική
Σαββάτο
Ώρα έναρξης 16:00
Πήγασος –Θύελλα
Αίας –Ολυμπιακός Σαβ
Δόξα ΝΜ-Ν. Φιγαλεία
Αστέρας – Σκουροχώρι
Ξενοφών- Πανηλειακός
Ρεπό ο Ηλειακός Λεχ

Η βαθμολογία
Σε δέκα εννιά αγωνιστικές
Ξενοφών 42
Θύελλα 38
Ηλειακός Λεχ 34

Δόξα ΝΜ 33

Αστέρας 30
Πανηλειακός 19
Ολυμπιακός Σαβ 15

Αίας 14

Σκουροχώρι 12

Πήγασος 11

Ν. Φιγαλεία 11

B’ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ
21η αγωνιστική
Σαββάτο
Ώρα έναρξης 16:00
Πέλοπας –Κάστρο
ΠΑΟΚ –Μυρσιναϊκός
Θύελλα Κ- Σώστι
Δάφνη –Ολυμπιάδα
Ηλειακός Β- Λαμπέτι(11/3)
Διγενής –Μακρίσια(13/3)
Πρόοδος –Χειμαδιό(Αναβλήθηκε)

Η βαθμολογία
Σε είκοσι αγωνιστικές

Δάφνη 54

Μακρίσια 44
ΠΑΟΚ 40
Διγενής 37

Θύελλα Κ. 36

Πέλοπας 36
Χειμαδιό 31
Ολυμπιάδα 29
Λαμπέτι 23

Ηλειακός Β 22

Μυρσιναϊκός 20

Κάστρο 18

Πρόοδος 13
Σώστι 3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ