Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ: Μεγάλη προσέλευση θεατών και εκλεκτές παρουσίες στο γήπεδο

Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ: Μεγάλη προσέλευση θεατών και εκλεκτές παρουσίες στο γήπεδο

Όποιος είχε την τύχη και βρέθηκε τη περασμένη Κυριακή 3 Μαρτίου στο Γήπεδο Νέας Φιγαλείας για να παρακολουθήσει το ”ντέρμπι” παραμονής στη κορυφαία κατηγορία του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα του Σταύρου Μεντή και του Πήγασου Πρασίνου του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου δεν έφυγε απογοητευμένος.

Η μεγάλη προσέλευση θεατών από τη περιοχή αλλά και ολόκληρη τη Νότια Ηλεία έφερε στο γήπεδο περισσότερους από 250 φιλάθλους ενώ ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και εκλεκτές παρουσίες στις κερκίδες.

Παρών ήταν ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αλέξιος Ράπανος, καθώς έλκει την καταγωγή του από την ευρύτερη περιοχή του Πρασίνου του Δήμου Πύργου ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με στελέχη του Π.Σ από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας. Παρών ήταν και ο Προϊστάμενος του Π.Κ Κρεστένων Κώστας Δρακόπουλος ο οποίος είναι και προπονητής του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Η κάμερα κατέγραψε και τη παρουσία του Διοικητή του Α.Τ Κρεστένων Σωτήρη Πιτσινή ο οποίος κατάγεται από τη Νέα Φιγαλεία και σχεδόν πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας της πόλης του. Παρών φυσικά και ο πρόεδρος της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας και παλαίμαχος άσσος του Απόλλωνα Παναγιώτης Πάλλας.
Ο φακός κατέγραψε και θερμή χειραψία πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου και του Θάνου Χουλιάρα καθώς οι δυο άνδρες έχουν πολύ καλή φιλία ενώ υπηρετούν και οι δυο σε σώματα ασφαλείας, ο πρώτος στο Λιμενικό Σώμα και ο δεύτερος στο Πυροσβεστικό Σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ