Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ Ελλάδας -...

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ Ελλάδας – Κύπρου

    Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29/02/2024  με το άθλημα του Ποδοσφαίρου, η διεξαγωγή της Α΄ Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου στα Ομαδικά Αθλήματα. Η διοργάνωση των Αγώνων έγινε υπό την εποπτεία της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Π.Ε. Ηλείας σε συνεργασία με τους Δήμους Πύργου, Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας - Κυλλήνης.
     Οι αγώνες διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα με αγωνιστική διάθεση, ομαδική συνεργασία και συλλογικό πνεύμα ανάμεσα στις ομάδες των αθλητών / αθλητριών  των σχολείων του νομού.
     Το εισιτήριο για τη Β΄ Φάση πήραν οι εξής ομάδες: 

Στην Καλαθοσφαίριση Αγοριών το 1ο ΓΕ.Λ Αμαλιάδας,
Στην Πετοσφαίριση Αγοριών το 1ο ΓΕ.Λ Αμαλιάδας
Στην Πετοσφαίριση Κοριτσιών το 1ο ΓΕ.Λ Αμαλιάδας
Στο Ποδόσφαιρο Αγοριών το 1ο ΓΕ.Λ Πύργου
Στο Ποδόσφαιρο Κοριτσιών το 2ο ΕΠΑ.Λ. Πύργου
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Π.Ε. Ηλείας ευχαριστεί θερμά τους Διαιτητές , Εκπαιδευτικούς και Ιατρούς για την βοήθειά τους προκειμένου να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή των Σχολικών Αγώνων.
Τέλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Π.Ε. Ηλείας συγχαίρει όλους τους μετέχοντες αθλητές-αθλήτριες και συνοδούς εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν και εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στη Β΄ Φάση των Αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ