Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ/Θύελλα – Πανηλειακός   0-2: Πρόκριση στους «8»  για τους «ερυθρόλευκους»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ/Θύελλα – Πανηλειακός   0-2: Πρόκριση στους «8»  για τους «ερυθρόλευκους»

Με δυο γκολ στην επανάληψη ο Πανηλειακός πέρασε από τη Σπιάντζα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ συνεχίζει ο Πανηλειακός, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στο «Άγγελος Αναστασόπουλος» της Σπιάντζας  της Θύελλας με σκορ 0-2, χάρις σε δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Επιτυχία δίκαιη  καθώς ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος, απέναντι σε μια Θύελλα που παρουσίασε  αρκετά καλά στοιχεία ενώ διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Χαμένη ευκαιρία με Τριανταφύλλη

Ο χθεσινός αγώνας στο «Άγγελος Αναστασόπουλος» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με το πρώτο ημίχρονο να είναι πολύ μέτριο. Ο Πανηλειακός είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά η Θύελλα στο 19’ είχε μια καλή φάση  όταν το σουτ του Τριανταφύλλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 42’ ο Πανηλειακός απείλησε αλλά το σουτ του Π. Τσίγκρηλα μπλόκαρε ο Κουρλός.

Προηγήθηκε με Πρέντι

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν καλύτερο με τη Θύελλα στο 55’ να χάνει σημαντική ευκαιρία  όταν ο Λειβαδίτης σούταρε σε τετ- α- τετ αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Πάνου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το εξήντα ανέβασαν στροφές και στο 65’ είχαν σουτ με τον Γαλανόπουλο που έδιωξε ο Κουρλός, με τον Πρέντι  στο 67’ να κάνει το 0-1 για τον Πανηλειακό με ωραίο σουτ. Η ομάδα της Θύελλας δεν τα παράτησε και στο 70’ ο Νικολόπουλος είχε φάουλ που έδιωξε ο Πάνου, με τους γηπεδούχους στο 72’ να διαμαρτύρονται ζητώντας πέναλτι για χέρι του Ντοματά μέσα στη μικρή περιοχή. Με τη συμπλήρωση 76’ ο Πανηλειακός έκανε το 0-2 με ωραίο σουτ του Ντοματά, σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση, μια πρόκριση που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά με τον Αλφειό Επιταλίου εντός έδρας. Η τελευταία καλή φάση άνηκε στη Θύελλα αλλά το πλασέ του  Φερεκίδη στο 85’ έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή.

Θύελλα: Κουρλός, Μπαντουδάκης, Κολόκας, Καρακατσάνης, Καλαμαράς, Δημόπουλος, Τριανταφύλλης, Νικολόπουλος(75’ Φερεκίδης), Λειβαδίτης(83’ Μπλάθρας), Σέζαρ(62’ Κιάμος), Αγκόλι.

Πανηλειακός: Πάνου, Γαλανόπουλος, Ζάχι, Διαμαντόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Ψύχας, Ντοματάς, Αράπι(87’ Λαμπρόπουλος), Π. Τσίγκρηλας, Λούσκος, Θεοδωρακόπουλος(58’ Πρέντι)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ