Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Οχτώ παιχνίδια για την πρώτη φάση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Οχτώ παιχνίδια για την πρώτη φάση

Στη Σπιάντζα αναμετρώνται ο Πέλοπας με τον ΠΑΟ Βάρδας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ημέρα κυπέλλου η αυριανή για την ποδοσφαιρική Ηλεία, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει οχτώ παιχνίδια για την πρώτη φάση με τις αναμετρήσεις να είναι νοκ – άουτ. Ορισμένα από αυτά έχουν ξεκάθαρο φαβορί και ορισμένα  άλλα όχι. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 245 το μεσημέρι, ενώ η Θύελλα Καρδαμά προκρίνεται χωρίς να παίξει  λόγω της μη καθόδου του Κένταυρου Σωστίου.  Πιο αναλυτικά:

Απόλλων Ν.Φ- Δόξα Ν.Μ

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Ν. Φιγαλείας, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Οι «μαυραετοί» της Βουπρασίας  έχουν τον πρώτο λόγο καθώς είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αλλά ο δυνατός Απόλλων εμφανίζεται αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πάρει αυτός την πρόκριση.

Πρόοδος – Διγενής

Δυο ομάδες της Α2 κατηγορίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση που  έχει ιδιαιτερότητες. Οι φιλοξενούμενοι της Χαριάς είναι πιο δυνατοί, κόντρα στην Πρόοδο που θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Τραγανό – Κάστρο

Διάλλειμα με κύπελλο σήμερα για τη Νίκη Τραγανού. Οι «μπλε»  είναι ξεκάθαρα το φαβορί  για τη νίκη – πρόκριση, αλλά και οι Καστρινοί είναι δυνατοί έχοντας κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Ολυμπιάδα – Βαρθολομιό

Από  τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας. Οι φιλοξενούμενοι του Βαρθολομιού που μέχρι τώρα παρουσιάζουν μια πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα θέλουν να συνεχίσουν και στο δεύτερο τη τάξει θεσμό, ενώ το  ίδιο θέλει και η Ολυμπιάδα που προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό μέσα στο Τραγανό.

Βρίνα – Δάφνη

Η ομάδα της Ανδραβίδας είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καλλικώμου. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κεραυνό Βρίνας, χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αλφειός – Πελόπιο

Άλλο ένα παιχνίδι το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Αυτό είναι ο γηπεδούχος Αλφειός, ο οποίος αν παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος έχει πολλές πιθανότητες για την πρόκριση. Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Πελοπίου, θα χτυπήσει το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις της.

Ολυμπιακός Σαβ- Πήγασος

Σημαντική η αναμέτρηση στο γήπεδο Σαβαλίων. Οι «ερυθρόλευκοι» που μέχρι τώρα παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά για την πρόκριση θα παραταχθεί και ο Πήγασος ο οποίος οδηγεί την κούρσα στον μαραθώνιο της Α2 κατηγορίας.

Πέλοπας – Βάρδα

Δυο ομάδες που έχουν αναμετρηθεί και στο πρωτάθλημα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση που είναι τελείως διαφορετική. Ο ΠΑΟ Βάρδας που οδηγεί την κούρσα  έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το κύπελλο κρύβει εκπλήξεις και ο Πέλοπας θα παραταχθεί για αυτή.

Β’  Ασφάλειες Λαλιώτης

Σήμερα το Αίολος – Αργοναύτης

Για τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, σήμερα στις 3:15 το μεσημέρι διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον Αίολο Πύργου και τον Αργοναύτη Κατακόλου παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κατακόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ