Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒάρδα-Ηλειακός Βαρθολομιού 4-1: Συνεχίζει ακάθεκτη

Βάρδα-Ηλειακός Βαρθολομιού 4-1: Συνεχίζει ακάθεκτη

Α1 PLAYSPORTS

Ποδαρικό με το δεξί για τους «πράσινους» της Βουπρασίας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ποδαρικό με το δεξί  για το 2023  έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας. Ειδικότερα οι «πράσινοι» της Βουπρασίας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, επικράτησαν του Ηλειακού Βαρθολομιού με σκορ 4-1 και με απολογισμό  εννιά νίκες και δυο ισοπαλίες συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα  αήττητοι στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα

2-1 το ημίχρονο

Ο χθεσινός αγώνας στο «Γ. Καλάκος» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το σύλλογο του Βαρθολομιού, ο οποίος μόλις στο 4’  άνοιξε το σκορ 0-1. Σκόρερ ο Ηλιάκης από τα έντεκα βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Δουλαβέρης από τον Σίνο. Η «Μπάρτσα»  παρά την ψυχρολουσία ανέβασε στροφές και απείλησε με τους Γ. Πολίτη και Λαθύρη τα σουτ των οποίων στο 7’ και 11’ αντίστοιχα έδιωξε ο Μανουσιάδης.  Η ομάδα της Βουπρασίας έφερε το ματς στα ίσια 1-1 στο 18’ όταν μετά από σουτ του Λαθύρη ο Μανουσιάδης έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Πλαστουργός δεν αστόχησε. Δέκα λεπτά αργότερα και ειδικότερα με τη συμπλήρωση 28’ αγώνα, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με σουτ έβαλε τον ΠΑΟΒ σε θέση οδηγού  2-1, ενώ στο 39’ πλασέ του Λαθύρη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δυο γκολ στο τέλος

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο ρυθμός αν και έπεσε λίγο η Βάρδα συνέχισε να πιέζει. Έτσι αφού στο 60’ σουτ του Λαθύρη έδιωξε δύσκολα ο Μανουσιάδης,  στο 85’ έγινε το 3-1. Ειδικότερα ο Λαθύρης τροφοδότησε τον Μικελάτο ο οποίος δεν αστόχησε, «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη της Βάρδας. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λαθύρης στο 90’,  ενώ στο 87’ σουτ του Αποστολόπουλου για τον Ηλειακό πέρασε λίγο άουτ.

Βάρδα: Σίνος,  Λιόσης, Παπασπηλιόπουλος,  Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης(88’ Μηλαδόπουλος), Πλαστουργός(64’ Μπίσα), Λαθύρης, Παρασκευόπουλος, Διονυσόπουλος(88’ Φωτόπουλος), Αντωνόπουλος(74’ Δούλος), Παλούμπης(64’ Μικελάτος)

Ηλειακός Β: Μανουσιάδης, Ραυτόπουλος(88’ Τσιότσιος), Γιούλης, Γκίνης,  Μπουρούκης, Δαλαβούρας, Αποστολόπουλος(88’ Μανιάνης), Πανόπουλος(88’ Τσαγρής), Ηλιάκης, Τσουκαλάς, Δουλαβέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ