Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆγιοι Ανάργυροι: Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω»,...

Άγιοι Ανάργυροι: Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω», λέει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

Φώναζε η 28χρονη για να σωθεί – Είδα τον δράστη στο μηχανάκι με το μαχαίρι, λέει στο protothema.gr ο αυτόπτης μάρτυρας – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους με θύμα την 28χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη.

«Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει “δέχομαι απειλές για τη ζωή μου”. Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» περιγράφει για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως λέει στο protothema.gr «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε απο το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει.

«Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. “Με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ήταν με ενα φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε “θα σε σκοτώσω”».

H κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Δευτέρας με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί, κατά πληροφορίες, η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ