Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠειραιάς: Η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις για τη σύλληψη του 43χρονου - «Έτσι...

Πειραιάς: Η ΓΑΔΑ ζητά εξηγήσεις για τη σύλληψη του 43χρονου – «Έτσι στήσαμε παγίδα στον παιδόφιλο» λέει ο Κοψιάλης

Είναι πιθανό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένων αστυνομικών

Εξηγήσεις από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου παιδόφιλου στον Πειραιά ζητεί, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube στο οποίο αποτυπώνεται η αστυνομική επιχείρηση.

Ο λόγος για το βίντεο που δημοσίευσε ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η σύλληψη του 43χρονου. Το εν λόγω υλικό προκάλεσε αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να καλούνται να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ένας πολίτης να καταγράφει με κάμερες επιχείρηση της αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εξηγήσεις είναι πιθανό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένων αστυνομικών.

«Οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους»

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φιλοξενήθηκε ζωντανά στο Happy Day σήμερα και μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση. «Έτσι θα αποθρασυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά κι αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους. Υπάρχουν παιδιά που ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους για κάτι τέτοιο. Αν δεν το πουν σε εκείνους, καλό θα ήταν να το πουν στον αδελφό τους, στον καθηγητή τους, γενικότερα να μιλήσουν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους κατευθύνει».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 43χρονος γνώριζε την ηλικία της ανήλικης. «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου».

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξήγησε πώς έκλεισαν ραντεβού στον 43χρονο παιδόφιλο κι εκείνος ήρθε από την επαρχία για να συναντήσει το θύμα του.

«Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» σημείωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ