Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΦρίκη για πατέρα στην Κρήτη: Μπήκε στο σπίτι και «πάγωσε», ο γιος...

Φρίκη για πατέρα στην Κρήτη: Μπήκε στο σπίτι και «πάγωσε», ο γιος του κρεμόταν νεκρός στο δωμάτιο

Σοκαρισμένο το Ηράκλειο, 39χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του, με τον πατέρα του να βρίσκει το άψυχο σώμα. Άλυτος γρίφος τα αίτια πίσω από το τραγικό συμβάν…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 39χρονο. Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός και κρεμασμένος από τον πατέρα του. Είχε ανησυχήσει επειδή δεν μπορούσε να βρει τον γιο του, στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα που έμενε. Άνοιξε με τα κλειδιά που είχε και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Συγγενείς και φίλοι του αυτόχειρα, αναμένεται να δώσουν καταθέσεις μέσα στη μέρα, με το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, να έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένας 39χρονος επιχειρηματίας, πήρε ένα κομμάτι σχοινί, έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά και κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Ηράκλειο.

Το άψυχο σώμα του εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ο 39χρονος ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία ερευνά τους λόγους που ο 39χρονος αυτοκτόνησε. Η είδηση του θανάτου του, έχει σοκάρει το Γάζι και όλους όσοι τον γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ